Vi åpner kontor i Tromsø

Vi øker vår tilstedeværelse i Nord-Norge og etablerer eget kontor i Tromsø. Etableringen av kontoret markerer en milepæl i firmaets vekst i nord, og gjøres for å møte den økende mengden prosjekter, kunder og samarbeidspartnere i Tromsø og regionen generelt.

Etableringen kommer som et resultat av stor interesse for kontorets prosjekter og en økende ordreinngang i Nord-Norge. Vi ser frem til å jobbe mer lokalt og komme enda tettere på våre prosjekter og ikke minst våre lokale samarbeidspartnere, for å skape gode bygg og byrom over hele landsdelen.

-Vi jobber for tiden med alt fra store byutviklingsgrep i Tromsø til et mindre destinasjonshotell i Buvika. Nord-Norge er en utrolig flott landsdel og vi er veldig glade for å ta en aktiv del i utviklingen her, sier Tord Kvien.

Kontoret i Tromsø vil bli ledet av Tord som er født og oppvokst i området. Han har lang erfaring fra prosjektledelse og utvikling av kjente bygg som The Edge hotell og Skaret hotell, samt rehabiliteringen og utvidelsen av landemerket Rødbank-kvartalet.

-Vi ser frem til å bidra med store og små transformasjonsprosjekter, enten i form av større grep som reparerer bystrukturer, etablering av nye bygg med det lille ekstra, eller rehabilitering av eksisterende bygg.

Kontoret har jobbet med et mangfold av prosjekter i Nord-Norge over mange år. Med prosjekter som The Edge og Rødbanken har Nielstorp+ gitt verdifulle bidrag til arkitektur- og byutviklingen av Tromsø. Opprettelsen av en permanent tilstedeværelse muliggjør et enda tettere engasjement med regionen og vil bidra til bedre forståelse og tilpasning av arkitekturen og opplevelsen av den.
Vi ser frem til å fortsette reisen i nord og ønsker våre kunder, samarbeidspartnere og arkitekturinteresserte velkommen til å besøke oss på vårt nye kontor i Strandgata 9.